28/03/2019
4961

Gaziantep Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi Ameliyatı

 

İki farklı ameliyat yöntemi var ve bunlardan bir tanesi kalıcı ameliyattır. Kalıcı ameliyat ile birlikte 10 yıl sonra dahil olsa ilk ilişkilerinizde kızlık zarında kanama olacaktır. Kalıcı ameliyat birçok kadın tarafından tercih ediliyor ve alınan sonuçların başarılı olduğu da aşikar. Diğer bir yöntem ise geçici ameliyattır ve ilişkiden en az 1 hafta kadar önce bu ameliyatın yapılması gerekiyor, aksi takdirde ilişkide kanama durumu meydana gelmez. Geçici ameliyat ile birlikte ilgili bölgede ipler yer alacaktır ancak karşı taraf bu ipleri göremez. Geçici ameliyat da sık tercih edilen yöntemlerden biri ve sonuçlar ele alındığında ne kadar başarılı bir operasyon olduğunu da görebiliyoruz.

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi
Flep yöntemi ile birlikte mümkün hale gelen kalıcı kızlık zarı dikimi, en çok tercih edilen yöntemlerden bir tanesidir. Kalıcı kızlık zarı dikiminin kadına sağladığı en büyük artılardan bir tanesi ise süre sınırlamasının olmamasıdır. Geçici ameliyat sonrası 1 haftalık süreç karşınıza çıkıyor ve sonraki dönemlerde gireceğiniz ilişkilerde kanama meydana gelmiyor ancak kalıcı zar dikimi operasyonu ile birlikte 10 yıl sonra da ilişkiye girseniz, ilk ilişkinizde kanama meydana gelecektir. Kalıcı kızlık zarı dikimi sonrası erkek arkadaşınız ya da siz bile ameliyat olduğunuzu herhangi bir şekilde fark etmezsiniz. Gözle görülür bir değişim ya da tespit durumu söz konusu değildir.

Geçici Kızlık Zarı Dikimi
Kalıcı kızlık zarı dikimine nazaran daha basit bir operasyondur ve bu operasyon sonucunda 1 haftalık bir süre karşınıza çıkıyor. Bu süreyi aşan ilişkilerinizde, daha doğrusu ilk ilişkinizde kanama görülmeyecektir. 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen ilişkilerde kanama meydana gelir ancak sonrası dönemde zar işlevini yitiriyor. Geçici kızlık zarı dikimi birçok doktor tarafından başarılı bir şekilde yapılan özel bir operasyondur ve son dönemde çok daha popüler hale geldiğini ifade etmek gerekiyor. İlgili bölgedeki iplerin görünmesi ya da tespit edilebilmesi mümkün değildir. Operasyonların en büyük avantajı da ameliyat olduğunuzu yalnızca sizlerin bilecek olmasıdır. Karşı taraf bu durumun farkına herhangi bir şekilde varamaz.